De chauffeur verloor controle over het stuur en botste tegen een gevel nadat zijn bus werd bekogeld met eieren en melk.
Volledig scherm
De chauffeur verloor controle over het stuur en botste tegen een gevel nadat zijn bus werd bekogeld met eieren en melk. © rr

Jongeren bekogelen lijnbus met eieren, chauffeur wijkt uit en botst tegen gevel

Een chauffeur van De Lijn is woensdagavond in Antwerpen de controle over het stuur kwijtgeraakt nadat zijn bus was bekogeld met eieren en melk. Hij botste tegen enkele geparkeerde auto’s en kwam tot stilstand tegen een gevel. Twee personen raakten licht gewond.

  1. “Met Sven Pichal fantaseerde hij twee jaar lang over kindermisbruik”: openbaar ministerie vraagt 7 jaar cel voor Benoit D. (35)
    PREMIUM
    Update

    “Met Sven Pichal fantaseer­de hij twee jaar lang over kindermis­bruik”: openbaar ministerie vraagt 7 jaar cel voor Benoit D. (35)

    Vandaag staat theatermedewerker Benoit D. (35) terecht voor het bezit en de verspreiding van kinderporno. Hij wisselde die beelden uit met radiomaker Sven Pichal (44) en musicalacteur Reuben D.B. (34), maar hij verschijnt nu als eerste van de drie voor de rechtbank. De andere twee verdachten krijgen later elk een apart proces. Benoit D. wordt eveneens beschuldigd van misbruik en verkrachting van twee minderjarige jongens, waarbij één verzwarende omstandigheid wellicht een rol zal spelen in de strafbepaling. Het openbaar ministerie heeft alvast 7 jaar cel gevorderd.
    Antwerpen
  2. Meeste huwelijken en minste scheidingen in 20 jaar tijd: ontdek hier of dat ook in Antwerpen zo is

    Meeste huwelijken en minste scheidin­gen in 20 jaar tijd: ontdek hier of dat ook in Antwerpen zo is

    Steeds meer Vlamingen stappen in het huwelijksbootje en steeds minder mensen verlaten dat bootje uiteindelijk ook. Dat blijkt uit cijfers van Statbel. Kortom: het lijkt goed te gaan met de liefde in Vlaanderen. Al is er een kanttekening. "We zitten met een onzichtbare scheidingsgolf", zegt professor familiesociologie Dimitri Mortelmans (UAntwerpen). Ontdek in dit artikel hoe stabiel de huwelijken in Antwerpen zijn.
    Antwerpen