Deila.
Volledig scherm
Deila. © VTM / BELGA

“Ik kan tegen koning zeggen dat hij klootzak is”: Deila slaat bijzonder hard terug richting pers en bestuur na “shitstorm” van voorbije weken

“Wat ik hier ervaar, heb ik nog nergens meegemaakt.” Ronny Deila (48) hield een vurig betoog richting pers en bestuur nadat Club Brugge zich plaatste voor de kwartfinale van de Conference League, en verdedigde zijn werkwijze. “Ik zeg altijd wat ik denk.”

48 reacties

  • Matthias Janssens

    1 maand geleden
    Veel praat, weinig resultaat ……
  • Ronald De Smet

    2 maanden geleden
    Deila is nooit beslissend geweest wanneer het er op aankwam van taktiek te veranderen of keuze te maken wie erop komt en eraf gaat. Met de spelers voor handen, vooral tegen zwakkere tegenstanders, is zijn 'voorzichtigheid' niet in het voordeel van de ploeg. Zijn kwetsende 'grootspraak' betreffende het aanspreken van zijn vorst had ik niet verwacht van iemand die zich wil voordoen als wel opgevoed.
  • Jan Daems

    2 maanden geleden
    Heb met veel aandacht zijn interview gevolgd en ik kan hem op de meeste punten alleen maar bijtreden. Toch denk ik dat je spelers die blijvend ondermaats presteren gerust eens deftig de mantel mag uitvegen en als ze dan helemaal niks meer brengen dan horen ze niet thuis bij Brugge en kieper je ze gewoon buiten want ze zijn te gemakzuchtig en zullen nooit volwassen worden. Bij Brugge lopen er wel een paar rond van dat kaliber, zeker weten.
  • Emile Schamp

    2 maanden geleden
    Deila heeft nog niets bewezen. Dan kan hij best een beetje inbinden met zijn belerend toontje. Ik kan begrijpen dat hij gefrustreerd is, maar daarom moet hij nog niet wild om zich heen stampen en de betweterige goeroe uithangen. Van zodra hij Club-waardige resultaten neerzet heeft hij recht van spreken; tot dan, in alle nederigheid hard verder werken, zou ik zeggen. Maar, iets anders, past dergelijke persoonlijkheid wel bij Club, onafgezien of hij wel de nodige capaciteiten heeft?
  • Eric Bex

    2 maanden geleden
    Het klopt zoals sommigen hieronder terecht aanhalen dat Club nog geen enkel team van haar niveau in de Conference League heeft moeten partij geven. Het zijn de teams zoals Lille, Aston Villa, Fiorentina en Fenerbahce die we zeker aankunnen als we op niveau zijn die pas echt recht geven op euforie. We moeten eens eindelijk een statement maken dit jaar door een team zoals Villa of Lille opzij te zetten.