Mensen in Tel Aviv demonstreren tegen de regering van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en eisen vrijlating van de gijzelaars in Gaza. (04/05/24)
Volledig scherm
Mensen in Tel Aviv demonstreren tegen de regering van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en eisen vrijlating van de gijzelaars in Gaza. (04/05/24) © AP

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Hamas aanvaardt geen enkel akkoord waar einde van oorlog niet in voorzien is” - Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars

Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is gisteren geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Vandaag volgt een nieuwe ronde. Hamas zou volgens een functionaris echter geen overeenkomst accepteren die niet expliciet voorziet in een einde van de oorlog. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

739 reacties

  • Harry Van riet

    12 uur geleden
    als men niet tevreden is met het beleid van de Universiteit zou ik hen de raad geven geven om te stoppen met studeren op de kosten van de maatschappij.
  • Geert Lefevre

    1 dag geleden
    Met alle afschuw voor wat er gebeurt in de wereld, maar studenten, focus aub op julie opleiding
  • Steven Vancanverberghe

    1 dag geleden
    Één doel, Hamas volledig vernietigen. Steun aan de Israëlische bevolking.
  • Danny Bouts

    1 dag geleden
    Ze zouden beter wat meer studeren!
  • Alischa De Hertog

    1 dag geleden
    Onze studenten kopiëren alles, maar dan ook echt alles wat in de VS gebeurt. Als er in de VS morgen wordt gesupporterd voor WO3, dan zijn onze studenten de eerste cheerleaders.