© ATV

Nick Cave & The Bad Seeds komen na 7 jaar weer naar het Sportpaleis

Goed nieuws voor de fans van de Australische zanger Nick Cave (66). Op 30 augustus brengt Nick Cave (66) een nieuw album uit en dat vindt hij meteen een goede reden om nog eens naar het Antwerpse Sportpaleis te komen. Daar zal hij ‘Wild God’ voor het Belgische publiek voorstellen.

debn

Nick Cave & The Bad Seeds losten afgelopen week met Wild God de titelsong van het gelijknamige nieuwe album. Een week later is het op streamingdienst Spotify al meer dan een half miljoen keer beluisterd. Goed nieuws dus en ook voor de Belgische fans, want op 30 oktober staat de Australiër met zijn Bad Seeds in het Sportpaleis.

Het is al zeven jaar geleden dat Nick Cave & The Bad Seeds nog eens in het Antwerpse Sportpaleis stonden. Toen was de muziektempel tot de nok uitverkocht. “Als je merkt dat tijdens het nota nemen de swipe-functie van je smartphone blokkeert omdat er tranen op het scherm druppelen weet je ’t wel: dan heb je een magisch concert gezien”, schreef onze recensent toen.

LEES OOK. Onze man zag Nick Cave & The Bad Seeds in een uitverkocht Sportpaleis: “Een emotionele knock-out”

Maar het Antwerpse publiek heeft nooit lang moeten wachten op Nick Cave. In 2019 stond hij nog in De Roma en in 2021 presenteerde hij zijn studioalbum Carnage voor het grote publiek in de Stadsschouwburg.

Tickets voor Nick Cave & The Bad Seeds in het Sportpaleis zijn vanaf vrijdag 22 maart (10 uur) online verkrijgbaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER