Ben Weyts dook op de jaarlijkse pyjamadag van Bednet in onderbroek op in een klas.
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Weyts dook op de jaarlijkse pyjamadag van Bednet in onderbroek op in een klas. © Robtv

ONZE OPINIE. “Niet de onderbroek van Weyts, maar de emotionele getuigenis van Mika (11) zou alle aandacht moeten krijgen”

Een minister in boxershort voor de klas: het is wat hoofdredacteur Dimitri Antonissen “fophef” noemt. “Een onderwerp waar iedereen een mening over heeft, maar die je ‘s andersdaags alweer vergeten bent. Het soort debat dat in de weg gaat staan van waar het eigenlijk écht om draait. In dit geval: het prachtige project ‘Bednet’. Niet de onderbroek van Ben Weyts, maar de emotionele getuigenis van de 11-jarige Mika zou alle aandacht moeten krijgen.”

9 reacties

  • Ssdrty Christophe

    1 maand geleden
    Een mooi voorbeeld voor de rest van de wereld hoe onze politiekers zich gedragen! België is weer op de wereldkaart geplaatst!
  • Jacqueline herck

    1 maand geleden
    Bednet is heel gebruiksvriendelijk en een grote hulp voor jongeren die om medische redenen voor minstens 4 weken in een schooljaar de lessen niet op school kunnen volgen.
  • Emiel Van Roost

    1 maand geleden
    Ben Weyts is op zijn kop gevallen en een beetje blijven botsen denk ik.
  • Cindy Moortgat

    1 maand geleden
    Ik vind het top dat bednet mijn zoon gebuikt het ook zonder bednet loopt hij anders leerstof mis zo kan hij toch leren en contact met klasgenoten anders heel geïsoleerd leven als je ernstige ziek bent
  • Frederik Bonte

    1 maand geleden
    Er is nu wel aandacht voor het project, en ja .. Moet toch kunnen,