© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Jongeman in levensgevaar na verschillende messteken, dader nog voortvluchtig

Een jongeman is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in Antwerpen-Noord. Hij verkeerde een tijd in levensgevaar, de dader is voortvluchtig en wordt opgespoord door de politie.

Het slachtoffer, volgens onze informatie een twintiger met Afghaanse nationaliteit, zakte donderdagavond in elkaar voor een horecazaak in de Diepestraat. De man bleek verschillende steekwonden te hebben opgelopen en verloor veel bloed. De hulpdiensten werden opgetrommeld en de jongeman werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeerde een tijdje in levensgevaar, dat zou ondertussen geweken zijn. De steekpartij had zich allicht enkele straten verderop, in de Gasstraat, afgespeeld.

De politiezone Antwerpen bevestigt de feiten en voert een onderzoek naar de dader. “In de omgeving van de feiten werd een mes teruggevonden”, bevestigt woordvoerder Willem Migom. Over een motief voor de steekpartij is nog geen duidelijkheid, het slachtoffer zelf was in het verleden al wel betrokken bij andere gewelddadige incidenten.

 (sare)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen