VRT schrapt ‘F.C. De Kampioenen’ op zaterdagavond en lanceert nieuwe sitcom ‘Groeien & bloeien’: “Noem het vooral niet de opvolger”

ShowbitsDe nieuwe VRT 1-sitcom ‘Groeien & bloeien’ wordt aangekondigd als de opvolger van ‘F.C. De Kampioenen’. Een enorme druk dus voor de cast, maar ‘jonkies’ Francisco Schuster (22) en Anouck Luyten (33) proberen er rustig onder te blijven. Haar kennen we vooral uit ‘De kotmadam’, voor hem is het zijn eerste grote rol sinds het succes van ‘#LikeMe’. In nieuwe reeks spelen ze broer en zus, wat gezien hun verschillende huidskleur enigszins verrassend is. “Dat er in de serie ook niet echt een uitleg aan gegeven wordt, vinden we net leuk”, vertellen ze in een nieuwe Showbits.

75 reacties

  • Rudy Malfait

    1 maand geleden
    Sorry VRT maar de begingeneriek van de Kampioenen is nog grappiger, echt volledige flop!!!
  • Albert Vandezande

    1 maand geleden
    Van leuk naar minder leuk!
  • Carolien Bellis

    1 maand geleden
    Echt… als een niks beter heeft als dat? Moet dat de kampioenen vervangen? Geen humor of niks. Ik had er meer van verwacht als ik de cast zag en de trailler van dit programma… ik ga zeker volgende week niet kijken. Ik zal wel een aflevering van de kampioenen opzetten op VRT Max of streams ofzo. Dit is een flauw afkooksel om proberen de kampioenen te vervangen. Sorry VRT maar dit is het niet. En ja ik ben kampioenen fan in hart en nieren!
  • Mario Vanderlinden

    1 maand geleden
    Maar een grappige acteur(Ben), de rest is veel te jong om grappig over te komen, gemiste kans zou ik zeggen want er zijn veel komiche acteurs ook al zijn die al wat ouder.
  • julie verhooghe

    1 maand geleden
    Groeien en bloeien, sorry, maar begin aub terug met de kampioenen....