Prinses Catherine
Volledig scherm
Prinses Catherine © NL Beeld / Newspix

Mysterie wordt alleen maar groter: paleismedewerkers beweren dat ze prinses Kate ook niet meer hebben gezien

RoyaltyHet mysterie rond de Britse prinses Kate (42) wordt steeds groter. De toekomstige koningin herstelt van een buikoperatie, maar is al maanden niet meer in het openbaar gezien. Nu bevestigt ook paleispersoneel dat ze de prinses niet meer hebben gezien sinds haar opname.

42 reacties

  • cherifa boutaybi

    1 maand geleden
    gun die vrouw een beetje privacy, het is niet gemakkelijk voor haar. whe love you Kate 👍spoedig herstel.
  • Romana Crabbe

    1 maand geleden
    Waarom moeten mensen ook altijd alles weten , er is ook nog zoiets als ’’ privacy ’’ ! Ik gruwel ervan .... Bekend zijn is een vreselijke ziekte , het achtervolgd je tot je er aan kapot gaat of je moet wel héél sterk zijn om daarmee om te kunnen !
  • RITA Pesleux

    1 maand geleden
    zij doet met haar vrije tijd wat ze wil. maar ik had ook liever wat meer foto's van haar gezien met de correcte opmerking erbij. ik vind het een super mooie en charismatische vrouw en heeft dan nog bovendien 3 mooie kindjes. Ik ben fan, en hoop op goed nieuws!!
  • Luc Verbeeck

    1 maand geleden
    Ben van mening Dat in elk gezin wel een reden zal zijn om niet met details naar buiten te treden ook al gaat het om leden van het Engels koningshuis.Gun die mensen gewoon hun rust deze zullen wel op tijd de bevolking informeren over de gezondheid ervan .verbeevk luc
  • Nicole Borremans

    1 maand geleden
    Ik vind het niet meer van deze tijd dat er zo weinig open kaart gespeeld wordt i.v.m.haar operatie en toestand achteraf.Er moet natuurlijk niet in detail getreden worden maar wat meer duidelijkheid i.p.v.de amateuristische communicatie (geretoucheerde foto)die er nu gebeurde want dat opende enkel een deur naar nog meer speculatie.Nu lijkt het wél of er écht iets verborgen moet worden omdat zij nog steeds in een gouden verheven kooi willen leven!