© Youtube Dr. Phil

Beruchtste gast Dr. Phil, Bhad Bhabie, is moeder geworden nadat ze zelf bekend raakte als probleemkind

Danielle Bregoli (20), de meest iconische gast uit 21 seizoenen Dr. Phil, die toen in het programma zat als ‘probleemkind’ is nu zelf moeder geworden. Door haar bezoek aan de set van de beroemdste Amerikaanse psycholoog maakte een hele generatie kennis met de zin: ‘Catch me ousside, howbow dah?’.

Arno Van Hout

In december deed Danielle Bregoli in geheel eigen stijl een gender reveal. Geen typisch feest met roze en blauwe ballonnen en taart of cupcakes in diezelfde kleuren voor het twintigjarige cultfiguur. In een campagne van het merk Heaven by Marc Jacobs besteeg de al flink zwangere Bregoli een motor die roze uitlaatgassen blies. Het was duidelijk: het kind zou een meisje worden. Deze keer was het op haar OnlyFans waar ze het heuglijke nieuws van de geboorte van haar dochter officieel deelde. Het eerste kindje van Bregoli en haar vriend Le Vaughn kreeg de naam Kali Love.

(Lees verder onder de foto)

Een gender reveal van Bhad Bhabie doet ze op een motor.© ZAMAR VELEZ

Opvallende beurt bij Dr. Phill

Bregoli raakte bekend in 2016 toen ze te gast was in het populaire programma Dr. Phil. Daarin kreeg de, toen nog dertienjarige, meid het aan de stok met het publiek. Moeder Barbara Ann vroeg Amerika’s favoriete tv-psycholoog om hulp omdat ze dochterlief – nu ja – niet meer in de hand had. Die ging aan de haal met haar wagen en creditcard, die ze gebruikte om onder meer een stripperspaal te kopen. Aan de politie vertelde ze bovendien dat haar moeder heroïne gebruikte, terwijl dat helemaal niet het geval was.

Toen moeder en dochter hun moeilijke verhouding uit de doeken probeerden te doen, lachte het studiopubliek om de nonchalante en grofgebekte houding die Bregoli zichzelf aanmat. Dat was duidelijk tegen de zin van Danielle, die het publiek dan ook prompt ‘een stelletje hoeren’ noemde en hen uitdaagde om buiten een robbertje te vechten. ‘Catch me ousside, howbow dah?’ (ofwel ‘catch me outside, how about that?’) klonk het toen. Na de opnames bleek de wagen van een medewerker van de show verdwenen. Ook die was door Bregoli gestolen.

(Lees verder onder de video)

Cultstatus

Meteen werd ze een cultfiguur: het fragment van de show werd op Youtube intussen 50 miljoen keer bekeken en ook bij ons zei zowat een hele generatie op de speelplaats van de middelbare school of in de gangen van de hogeschool de gevleugelde woorden: Catch me ousside, howbow dah?

Danielle zelf werd na de uitzending opgenomen in een instelling en ging daarna naar een afkickkliniek om haar medicijnverslaving aan te pakken. Voor het bestelen van haar moeder, de valse aangifte en het bezit van marihuana trof ze een minnelijke schikking met justitie. Maar nadat ze tijdens een ruzie een passagier op een vliegtuig sloeg, werd ze levenslang op de zwarte lijst van de vliegmaatschappij gezet. Lesje nog niet geleerd dus.

Record op OnlyFans

Toch legde haar beurt bij Dr. Phil haar geen windeieren. In 2017 tekende ze als rapper een miljoenencontract bij een platenlabel onder de naam Bhad Bhadie. Maar het gouden lot vond ze bij OnlyFans. Amper een week na haar achttiende verjaardag maakte Bregoli er een profiel aan en in de eerste zes uur verdiende ze er een stevige 1 miljoen dollar, een record op de site. Volgens zakentijdschrift Forbes verdiende ze op die manier in 2021 zo’n 45 miljoen euro. Daarvan kocht ze een huis van 5,5 miljoen euro en betaalde ze de hypotheek van haar moeder af. Geld maakt niet gelukkig, maar het kan blijkbaar wel de banden aanhalen met je moeder.

De foto waarmee Bhad Bhabie de geboorte van de kleine Kali Love aankondigde op Instagram.© Instagram @bhadbhabie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer