Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philipsen over de band met Van der Poel: “Mathieu en ik delen dezelfde humor, dat maakt het plezanter onderweg”

Hij moest zichzelf in de arm knijpen, Jasper Philipsen (26). Zaterdag, in de conferentiezaal van het Palafiori Sanremo. Zondag, in de vertrekhal van Nice Aéroport Côte d’Azur. Hij, winnaar van Milaan-Sanremo? Really? Jawel, met welgemeende dank aan... de wereldkampioen. Die zich in de finale volledig voor hem wegcijferde. “Hier zal ik Mathieu eeuwig dankbaar voor zijn.”

62 reacties

  • Paul Vandewalle

    2 maanden geleden
    @jos dedecker Gent -Wevelgem weggeven is toch ook al mooi hé, man. Niet iedereen kan dat. Wout is een beest.
  • Lucien Mertens

    2 maanden geleden
    In de sprint zag ik vooral een Pogaçar die recupereert als de gebaarde duivel en er nog een forse sprint uitperst, en een sterke Mathieu die geklopt werd door zijn Wout instelling.
  • Pat Debal

    2 maanden geleden
    Een mooie spanende wedstrijd
  • Rudy Deblauwe

    2 maanden geleden
    Proficiat aan de winnaar, maar gezien het verloop een gemiste kans voor WVA. Maar de afwezigen hebben altijd ongelijk.
  • Dirk Van Den Bossche

    2 maanden geleden
    In Milaan San Remo zijn er 2 mogelijkheden. Goed weer en meewind of slecht weer en tegenwind. Gisteren duidelijk het eerste gezien het gemiddelde. En dus ook een gemakkelijke koers. Dat zien we ook aan het feit dat ze niet losraken op de Poggio omdat velen nog fris zitten en vooral aan het feit dat zelfs Alaphilippe in de kopgroep zit die dit jaar nog geen poot mee kon. De Primavera is dus duidelijk geen moment qua moeilijkheid, maar gewoon omdat die al zo lang bestaat.