Francisco Schuster, Anouck Luyten en Ben Segers spelen de hoofdrollen in 'Groeien en bloeien'.
Volledig scherm
PREMIUM
Francisco Schuster, Anouck Luyten en Ben Segers spelen de hoofdrollen in 'Groeien en bloeien'. © VRT

KIJKRAPPORT. ‘Groeien & bloeien’: “Wanneer beginnen die heruitzendingen van ‘F.C. De Kampioenen’ opnieuw?”

tvDe openbare omroep wil ‘Groeien & bloeien’ niet omschrijven als de opvolger van ‘F.C. De Kampioenen’. Toch is de vergelijking snel gemaakt, aangezien de nieuwe sitcom in hetzelfde tijdslot wordt uitgezonden en expliciet mikt op een breed familiepubliek. Niets tegen wat luchtig entertainment op zaterdagavond, maar de eerste aflevering werkte helaas eerder op de zenuwen, dan op de lachspieren.

109 reacties

  • Christel Van Gestel

    1 maand geleden
    Na 1 aflevering ? Meen me te herinneren dat het in het begin van de kampioenen ook geschreven werd
  • Annie vergauts

    1 maand geleden
    programma voor ketnet. Vrt moet op zoek naar betere sernario schrijvers. Er zij zo'n goede vlaamse acteurs, jong en zeker de ouderen. Maak gebruik van mensen ervaringen, geen ketnetgedoe.
  • Jan Joris

    1 maand geleden
    Waarom moeten al die Like Me-acteurs nu overal in opdraven, ofwel 'zingend', ofwel 'acterend'. Zijn zij de nieuwe maatstaf? Ik zou zeggen schoenmaker blijf bij je leest!
  • Luc De Ridder

    1 maand geleden
    Dik tegengevallen. 🙁
  • glenn wouters

    1 maand geleden
    Om te zeggen dat het goed was... niet echt. Maar het is tenminste eens iets nieuw, in plaats van de ene herhaling na de andere. VTM heeft ik waat niet hoeveel zenders met hun play gedoe. En die presteren het soms om op 2 zenders dezelfde herhaling te geven. Dus halleluja om iets nieuw te geven, en ik geef het nog een kans.