“Veel van de mensen die kritiek geven, hebben geen recht van spreken”: Gert Verhulst maakt komaf met controverse rond ‘de 7 dwergen’

ShowbitsDe Studio 100-musical ‘Sneeuwwitje’ wordt deze zomer in een nieuw jasje gestoken, maar houdt - zelfs in ‘woke’-tijden - vast aan de zeven dwergen. Die worden ook echt gespeeld door acteurs met dwerggroei: een controversiële beslissing van Gert Verhulst. Wat vinden deze acteurs zelf van de controverse? “Er zijn veel kleine mensen die het niet leuk vinden dat wij dit doen.”

96 reacties

  • Chris Veepee

    1 maand geleden
    Don't worry Gert. Tegenwoordig is het bon ton van overal negatieve commentaar op te geven. Het doet deugd om eens iets positiefs te lezen, zoals jou verhaal met de 7 Dwergen. Doe zo voort!
  • Annemie De Droogh

    1 maand geleden
    ik persoonlijk vind dat er sommige mensen achter alles iets zoeken . Waar we vroeger met de paplepel mee op gegroeid zijn dat en wat iedereen normaal vond en ik kan vele voorbeelden opnoemen mensen waar zijn we in Godsnaam mee bezig. Laat iedereen leven en laten leven . iedereen is enig en uniek.
  • Luc Ver Eecke

    1 maand geleden
    Ze willen dit toch zelf en zullen er ook wel goed hun boterham mee verdienen . Willen ze die mensen liever uitsluiten het zal dan ook weer niet goed zijn .
  • Iris Debondt

    1 maand geleden
    Ze gaan erover tegenwoordig hoor. Bij sneeuwwitje horen nu eenmaal dwergen.. ga ervoor Gert. De wereld is verzuurd!
  • Cecarine De Smet

    1 maand geleden
    Tof!! en top!! waarom zouden de 7 dwergen niet mogen gespeeld worden door mensen met een dwerggroei? waarom niet? ze doen dut uit vrije wil, en waar is het verschil tussen hen en degenen die negatieve commentaar geven hierop???