Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Vandenbroucke: “We hebben budgettair beter gepresteerd dan vorige regering, waar geen socialisten in zaten”

“Dat fatalisme over de begroting is soms overdreven.” Dat zegt minister Frank Vandenbroucke (Vooruit) in een interview met De Zondag. “Onze budgettaire prestatie is beter dan die van de vorige regering, waar geen socialisten in zaten”, aldus Vandenbroucke, die voor het eerst in veertien jaar opnieuw meedoet aan de verkiezingen. “Ik wil mijn werk op Volksgezondheid verderzetten."

67 reacties

  • Robert Van Garderen

    1 maand geleden
    Hoe zijn we gekomen waar we zijn? Decenia heeft links al dan niet onder vleugels van ten midden containerschepen geld uitgegeven. De eerste ietwat rechtse regering kon niet anders dan bezuinigen, alleen deden ze het op de verkeerde plekken. Niet bij ontwikkelingshulp en vluchtelingen bvb maar bij de werkende burger. Rechts zal bij de voorgenoemde gaan snoeien en hopelijk ietwat balans brengen. Bij links weet je dat je geld naar alles woke gaat.
  • Nathan De Taey

    1 maand geleden
    Er moet niet gesnoeid worden maar minder verknoeid. VDB heeft bakken geld weggegooid. Dat is een groot probleem.
  • Gerry Cle

    1 maand geleden
    We hebben geen andere keus dan voor linkse partijen te stemmen. Die gaan tenminste proberen om het begrotingstekort op te lossen door eerlijke belastingen voor de rijksten terwijl rechtse partijen de mensen bang maken door te beweren dat die 'rijksten' de middenklasse is. Ze doen werkelijk ALLES om hun rijke vrienden uit de wind te zetten.
  • marc castermans

    1 maand geleden
    Minister Vandenbroucke is altijd al creatief met geld geweest.
  • Hubert Vanmechelen

    1 maand geleden
    Van Vivaldi 1 onthou ik de zinnetjes: een klein stapje en een eerste aanzet. Wat covid betreft het steeds te laat komen qua maatregelen. Wat energie betreft nog steeds een teveel aan taksen op de factuur en qua belastingshervorming nada. Ik denk dat je op school met een dergelijke prestatie je jaar moet overdoen en ik vrees dat het ook zo zal worden. Vivaldi 2 🤭 😭