© bfm

Drie personen gewond bij frontale botsing in Ranst

Ranst -

Op de Oostmalsesteenweg in Ranst zijn zondagochtend drie personen gewond geraakt bij een frontale botsing. De omstandigheden zijn nog onduidelijk. Een bestuurder werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, twee anderen raakten lichtgewond.

nelo

Het ongeval gebeurde rond 9.10 uur op de Oostmalsesteenweg in Ranst. Een lichtblauwe auto, die richting Lier reed, reed om nog onbekende reden kort van de rijbaan af en kwam met het voorwiel in de zijberm terecht. De bestuurder schrok en wilde bijsturen, waarna de auto op de andere rijstrook terecht kwam en frontaal botste op de donkergekleurde Citroën.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een van de bestuurders moest door de brandweer bevrijd worden, de bestuurdersdeur werd uitgeknipt. “In totaal raakten er drie personen gewond: de twee bestuurders en een passagier”, zegt Els Kusters, woordvoerder van politiezone Zara. “Een van de bestuurders is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, de twee andere personen raakten lichtgewond.”

Door het ongeval was de Oostmalsesteenweg een uur versperd. Beide wrakken zijn intussen getakeld, de rijbaan is weer vrijgemaakt.

© bfm

bfm

© bfm

© bfm

© BFM

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners