Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanaken sakkert om niet gefloten strafschop: “We zullen morgen wel weer horen waarom het er geen was”

Het positieve gevoel na de kwalificatie voor de kwartfinales van de Conference League is niet lang blijven hangen bij Club Brugge. Op het veld van STVV zakte blauw-zwart bij een voorsprong nog maar eens als een pudding in elkaar. “We hebben het overwicht afgegeven”, aldus Hans Vanaken.

15 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    1 maand geleden
    Inderdaad Hans was penalty maar Hans vraagje waar was de inzet van spelers na de 1 nul
  • Marko Decandt

    1 maand geleden
    Dat er niet gefloten is, heeft hij ergens aan zichzelf te danken, Vanaken is de typische speler die het strafschop gebied in loopt en als eerste keuze kiest om contact op te zoeken en zich te laten vallen om een penalty te verkrijgen ipv proberen effectief een veldgoal te maken. En als je die beelden uiteindelijk 30x achter elkaar bekijkt, zie je dat hij echt niet veel moeite doet om recht te blijven staan. Ipv zijn voet te zetten om niet te vallen, trekt hij zijn voet juist weg om te vallen.
  • Gio Van Gavere

    1 maand geleden
    Bepaalde ploegen kregen voor mindere fouten wel een strafschop mee. Ik denk dat dit seizoen het kleinste kind kon zien dat de 'hand van de arbitrage' in veel gevallen bepalend was voor de top 6. Als dit het voetbal is waar we naartoe willen, dan stopt het voor mij.
  • Luc Baetsle

    1 maand geleden
    Fout of niet, achteruit kruipen was de grootste fout
  • Gino Pollet

    1 maand geleden
    Alsof het daar aan lag!