Photo News / BELGA
Volledig scherm
© Photo News / BELGA
OH Leuven OHL
1
EINDE
0
KV Mechelen KVM
  • 90'+3' Goal Nachon Nsingi

Wát een ontknoping: Genk gaat, net als Cercle, naar play-off 1 dankzij late goal Heynen, OHL redt zich in het slot tegen Mechelen

Cercle Brugge en Racing Genk spelen na een sensationele ontknoping de Champions’ Play-offs. Een tienkoppig Genk leek op een nederlaag af te stevenen in Westerlo, maar Heynen bezorgde de Limburgers het delirium met de 1-1. AA Gent speelt ondanks een ruime zege de Europe Play-offs. KV Mechelen verloor in extremis bij OH Leuven, dat zich op die manier redde.

24 reacties

  • Peter De Sadeleir

    1 maand geleden
    Heynen werd niets in de weg gelegd om te scoren integendeel de speler van Westerlo gaat weg.
  • Ben Detrez

    1 maand geleden
    Je kan Genk moeilijk verwijten dat de spelers van Westerlo gewoon bleven staan en niet meer wilden spelen. Dan maar wat de bal rondspelen vanachter, zeker als je maar met 10 meer bent.
  • Mieke Ponet

    1 maand geleden
    Racing weer in de play-offs maar als er niet in waren was het hun eigen schuld niet van de spelers maar van die gene die het transfer beleid doen. Verleden seizoen de kampioenstitel weg gegeven door Onuachu te verkopen en dit seizoen te veel dragers van de ploeg verkocht want de vervangers zijn in de verte nog niet bekwaam om een rol te spelen van betekenis.
  • Michel Sas

    1 maand geleden
    Wat betreft Gent…als je verliest tegen de meeste van je concurrenten dan heb je toch niets te vertellen. En als ze hun spelers hadden kunnen behouden, hadden ze er wel bij geweest. Dus bestuur kijk eens in eigen boezem.
  • Michel Beys

    1 maand geleden
    Genk heeft na het schouwspel van gisteren, geen recht op een plaats bij de eerste zes. Nu is het aan de bond om zijn geloofwaardigheid te bewijzen.