DAZN
Volledig scherm
© DAZN

Gent-fans van hemel naar hel en supporters Charleroi gooien vuurpijlen op veld: alle hoogtepunten van slotspeeldag

De slotminuten in Westerlo - RC Genk waren ongetwijfeld een van de opvallendste beelden van de slotspeeldag. Een draw waarmee de twee ploegen gediend mee waren, maar niet zo Hein Vanhaezebrouck. “‘t Is een schande, zeker voor eigen publiek. Ik zou dat niet toelaten.” Ook de Gentse fans die van het delirium naar ellende gingen, blijven bij. Net als de ontgoochelde Charleroi-fans: na het laatste fluitsignaal lieten zij hun ongenoegen blijken op duidelijke wijze. Bekijk hieronder de meest markante momenten en alle samenvattingen van speeldag 30.

3 reacties

  • Michel Beys

    2 maanden geleden
    Nu is Gent en zijn supporters toch bestolen, wat er in Westerlo gebeurd is kan niet door de beugel. Hier waren duidelijk afspraken gemaakt om een gelijkspel voor beide ploegen uit de brand te slepen. Genk mocht om te beginnen al ongehinderd gelijkmaken. Wat er nadien gebeurde was gewoon schandalig. Als de bond hier niet optreed is ze mede schuldig. Simpel puntenaftrek voor beide ploegen. Play off 1 met Genk kan niet.
  • dave hosten

    2 maanden geleden
    Als je zoveel keer naeen in po2 zit, is dat de plaats voor Gent. Subtopper met dito trainer.
  • Kurt Ceviani

    2 maanden geleden
    Stop gewoon met die playoffs. Dan had deze wedstrijd al lang geen betekenis meer gehad. Terug naar meer ploegen. En de eerste is kampioen en de laatste zakt. Heel dit circus heeft toch geen zin.