Jan Boone (links), Bart Verhaeghe (midden), en Vincent Mannaert (rechts). Alle drie waren ze niet van de partij op Stayen.
Volledig scherm
Jan Boone (links), Bart Verhaeghe (midden), en Vincent Mannaert (rechts). Alle drie waren ze niet van de partij op Stayen. © Photo News

Club-bestuur afwezig op Stayen: alsof alle alarmsignalen uitstonden

Exit Ronny Deila, dan toch. Na een opvallende zondagmiddag waarin het bestuur tijdens de ontluisterende nederlaag van Club Brugge uitblonk in afwezigheid. Alsof de Europese zege tegen Molde FK van afgelopen donderdag alle alarmsignalen had uitgezet.

5 reacties

  • Gust Vandamme

    1 maand geleden
    Zeer zeer klein van het bestuur tegenover trainer die ze zelf hebben aangesteld en met lof hebben overladen in het begin!
  • Eric De Baeremaeker

    1 maand geleden
    Welke training zullen ze nu wegsnoepen ? Miljoenen ontvangen en weinig kwaliteit aangekocht . Het bestuur is voetbalmoe en de spelers hebben nu toch al genoeg trainers buiten gewerkt ? Vervang de kapitein en niet trainer .
  • guido six

    1 maand geleden
    Men mocht nooit De Mil laten vertrekken naar Westerlo.
  • Sven Celeyn

    1 maand geleden
    Mannaert verplichten om te komen en al zijn aangekochte salonvoetballers opstellen. Supporters steun Deila die man roeit met de middelen die hij heeft. Boyata volgende match laten spelen naast Odoi. Skoras starten. Yaremchuk terughalen en opstellen. Otasowie terughalen en opstellen.
  • Tom Pennewaert

    1 maand geleden
    Het begint allemaal in de bestuurskamer van Brugge. Er is totaal geen eenheid meer, ruzies allerhande, teveel ego's en vooral het missen van de knowhow van Mannaert. Dat straalt gewoon af op de trainers en spelers, kan niet anders dat ze daarmee geconfronteerd worden. Brugge is stilaan het Anderlecht aan het komen van 7 a 8 jaar geleden. Het einde van een tijdperk met veel miserie achteraf.