HLN Fotomontage, BELGA, PN, Getty Images
Volledig scherm
© HLN Fotomontage, BELGA, PN, Getty Images

Union is voorsprong nu al kwijt en waarom behoudt Club het voordeel op Genk? Alles wat u moet weten over de play-offs

Al na speeldag één is de spanning compleet in de Champions’ Play-offs. Union verloor en ziet zo Anderlecht naast zich komen. De vier andere ploegen volgen op een zakdoek van elkaar. Hoe ziet de kalender er verder uit? En welke plaats geeft straks recht op welk Europees ticket? In onderstaand overzicht komt u alles te weten over de play-offs.

36 reacties

  • abdelhamid richa

    4 weken geleden
    Na de eerste speeldag is het reeds duidelijk de kampioen komt uit Brussel en nee het is niet Union, de VAR heeft het zo al beslist.
  • René Janssens

    4 weken geleden
    Niet dat ik ze het niet gunnen, maar voor mij mag Rsca kampioen worden, of zorgt RAFC toch nog voor een verrassing.
  • Luc Moortgat

    4 weken geleden
    Misschien moeten ze na 9 speeldagen alle ploegen terug op 0 zetten en dan wordt het NOG spannender. Over de eerlijkheid van het systeem zullen we het best niet hebben.
  • GUNTHER GOUBERT

    4 weken geleden
    Welk nut heeft de reguliere kompetitie nog? Enkel zorgen dat je op een of andere manier(zoals Genk) in de Champions play-off's geraakt.
  • Guy Moreels

    4 weken geleden
    Union was heel het seizoen de beste ploeg. Na één verloren wedstrijd zijn ze hun gehalveerde rechtmatig verdiende voorsprong al kwijt. En seffens worden ze voor de derde keer de dupe van dat Play-offsysteem, “made in Belgium only”. Het draait hem alleen om de centen en TV-rechten. Voor het eerlijk verkrijgen van een kampioen : schaf die Play-offs af ! De titel verdienen op basis van een heel seizoen : dat is correct !