Ga naar de inhoud

Maxim Van Gils gaat Lennert Van Eetvelt achterna en blijft ook tot 2026 bij Lotto-Dstny: "Tweede thuis"

 ma 18 maart 2024 09:48
" "
Maxim Van Gils won de tijdrit in de Ruta del Sol, werd 3e in de Strade en 7e in Sanremo.

Lotto-Dstny heeft ook zijn tweede diamant een contractverlenging van 2 jaar laten tekenen: na Lennert Van Eetvelt (22) enkele dagen geleden zette ook Maxim Van Gils (24) zijn krabbel.

Maxim Van Gils behoort tot het meubilair van de Lotto-ploeg: hij kwam er als junior toe in de opleidingsploeg en draait er sinds 2021 mee als prof.

Hij begon overtuigend aan het seizoen met winst in de tijdrit in de Ruta del Sol. een derde plaats in de Strade Bianche en plek 7 in Milaan-Sanremo.

"Lotto-Dstny voelt als een tweede thuis", zegt Van Gils. "Ik ben hier al ruim 5 jaar en iedereen is als een familie geworden."

Van Gils start vandaag in de Ronde van Catalonië en wil zich daarna ook tonen in de Ardense klassiekers. "Ze komen er snel aan en ik hoop er ook goed te presteren. Het zou leuk zijn als ik de komende 2 jaar mijn niveau kan blijven optrekken en Lotto-Dstny kan helpen terug te keren naar de World Tour."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: