Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat kostte Deila de kop? Vijf redenen waarom de Noor het net geen seizoen uithield bij blauw-zwart

Wat kostte Ronny Deila nu de kop bij Club Brugge? Op zoek naar de redenen voor het Club-bestuur om de samenwerking stop te zetten. Van een gebrekkige communicatie over een koppige houding tot verkeerde personeelskeuzes.

7 reacties

  • bob jansens

    1 maand geleden
    Club heeft geen échte kapitein; Vanaken is niet geschikt als kapitein
  • Frank Staelens

    1 maand geleden
    Deila is nooit een goede keuze geweest. Dat het bestuur nog miljoenen betaalde aan Standard om hem vrij te kopen was dom. Er waren alternatieven, nl Blessin en Cercle trainer Maar Club zwemt in het geld. Het bestuur mag dit ontslag en de kosten die er bij gaan op zijn buik schrijven. Wat ontbreekt bij de spelers is het DNA van Club: no sweat no glory,wat ontbrak bij Deila is visie, juiste keuzes en vooral en plan om de verdediging te organiseren na een voorsprong. Nu een ander en beter.
  • Rik Boncquet

    1 maand geleden
    Tegen druk kunnen is niet synoniem als de invloed van de betweters van de pers kunnen weerstaan. Hoe graag zij - de pers - dat ook zouden willen.
  • Eddy Roofthooft

    1 maand geleden
    De reden is dat een goedbetaalde eigenzinnige trainer en spelers niet goed genoeg zijn.Ondanks de te dure transfers.Wat je de media kan verwijten is dat er bij sommige transfers enkele miljoenen lukraak vermeld worden.
  • Chris Cools

    1 maand geleden
    Reden zes : de media