BELGA / Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
© BELGA / Gregory Van Gansen / Photo News

CEO Bob Madou over ontslag Ronny Deila: “We zagen een complete deconfiture van ons voetbal”

Ronny Deila is doorgestuurd als trainer van Club Brugge. CEO Bob Madou, die wegens onverwachte privéredenen niet aanwezig kon zijn op Sint-Truiden, maar de wedstrijd wel volgde, heeft het over “een deconfiture van het voetbal”, en hoopt dat Nicky Hayen “iets cools” kan neerzetten in de Conference League en “kwalificatie voor Europees voetbal” kan afdwingen in de Champions’ Play-Offs.

34 reacties

  • Danny Clement

    3 weken geleden
    ik vind het zeer jammer dat er altijd naar de trainer word gezien! Ronny maakte soms mssn wel rare beslissingen maar als we allemaal eerlijk zijn ... ( dit is niet alleen in Belgie) maar de spelers hebben elke maand hun loon en de rest een nieuwe trainer ok ... zolang men geld er masr ligt op het einde van de maand de rest .. we zien wel
  • marc lenaerts

    1 maand geleden
    Het seizoen is eigenlijk afgelopen er begint nu een nieuwe kan alleen in ons klein België
  • Laurent Vanempten

    1 maand geleden
    Hayen heeft amper ervaring! Met Beveren naar 1B, that's it! De "vedetten" in de A kern van Brugge vreten hem met huid en haar op! Als dit de oplossing is, dan hadden ze Deila ook kunnen behouden tot na het seizoen.
  • Richard Tolenaars

    1 maand geleden
    Ach het hele niveau van het Belgische voetbal is niet om aan te zien en daarom kijk ik er ook niet meer naar. Stelt niets voor in Europa.
  • Baudewyn Vermeulen

    1 maand geleden
    Ploeg is fysiek niet in orde, het kan het, soms goede voetbal, nog geen speelhelft volhouden laat staat hele wedstrijd, vandaar ook de vele tegengoals op het einde van de wedstrijd