Gloednieuwe auto belandt op zijn dak nadat bestuurder ermee tegen geparkeerde wagen was gebotst

De personenwagen kwam op zijn dak terecht nadat de bestuurder ermee tegen een geparkeerd voertuig was gebotst.© Chris Bosseloo

Denderleeuw -

In de Boomgaardstraat in Denderleeuw belandde een auto maandagochtend op zijn dak nadat de bestuurder ermee tegen een geparkeerd voertuig was gebotst. De twee wagens zijn rijp voor de schroothoop, ook een derde voertuig deelde in de brokken. De bestuurder zat geklemd in de auto en moest worden bevrijd.

Chris Bosseloo

Het was rond 5.30 uur maandagochtend dat de bestuurder van een Peugeot van amper een maand oud in het centrum van Denderleeuw de Boomgaardstraat inreed en tegen een geparkeerd voertuig knalde.

Door de klap belandde de wagen op zijn dak in het midden van de weg. De brandweer van Lede, Denderleeuw en Ninove kwamen ter plaatse om de man, die geklemd zat in zijn voertuig, te bevrijden. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. (Lees verder onder de foto)

Ook aan het aangereden voertuig is de schade erg groot.© Chris Bosseloo

Het is vooralsnog onduidelijk hoe het ongeluk is kunnen gebeuren. De materiële schade aan de aangereden auto en de Peugeot is in elk geval groot. Ook een derde voertuig deelde in de brokken.

Door het ongeval was de Boomgaardstraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen