De prijs voor het beste concept in het secundair onderwijs was voor de leerlingen van het Atlas College.© Geert Vanloffelt

Limburgse junior ondernemingen stellen zich voor aan het grote publiek

Genk -

In Shopping 1 in Genk kon je afgelopen zaterdag voor de 28ste keer kennismaken met de Vlajo junior-ondernemingen uit Limburg. Met dit project wil Vlajo, de vzw van Vlaamse jonge ondernemingen, investeren in het cultiveren van ondernemerschap, door een gezamenlijke inspanning van onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Geert Vanloffelt

Tijdens deze jaarlijkse activiteit gaven 48 teams het beste van zichzelf op het vlak van samenwerking, organisatie en inzet. Het was voor de jongeren een onvergetelijke ervaring en tegelijk ook een wedstrijd waarbij de beste initiatieven nog een duwtje in de rug. Zo ging de jongerenprijs dit jaar naar het project Detoxir van UHasselt. Het beste concept secundair onderwijs was voor Connectopia van Atlas College Genk, in dezelfde categorie ging Cozy Connection met de hoofdprijs aan de haal bij de hogescholen. Het beste verkoopsteam was volgens de jury Team Azalea van PXL.

Cozy Connection ging met de hoofdprijs aan de haal bij de hogescholen.© GeVa

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer