© Qmusic

Lost Frequencies doet het opnieuw: dj doorbreekt kaap van miljard streams op Spotify met ‘Are You With Me’

De Belgische dj en producer Lost Frequencies heeft voor de tweede keer met een hit de kaap van het miljard streams op Spotify doorbroken. Nu gebeurde dat met ‘Are You With Me’, vorig jaar met “Where Are You Now”. Hij wordt zo de eerste Belgische artiest die het miljard streams op Spotify haalt met twee verschillende hits.

wver
Bron: BELGA

‘Are You With Me’, een remix door Lost Frequencies van een nummer van de Amerikaanse countryzanger Easton Corbin, werd tien jaar geleden uitgebracht en kende een wereldwijd succes. In meerdere Europese landen raakte het in de top 10 en het behaalde de eerste plaats van het klassement Billboard Next Big Sound.

De 30-jarige producer Lost Frequencies, echte naam Felix De Laet, behoort nu tot het selecte clubje van minder dan duizend nummers die meer dan een miljard streams op Spotify behaalden. “Bijna tien jaar geleden produceerde ik dit stuk in mijn kamer. Tien jaar later is ‘Are You With Me’ de wereld rondgegaan en heeft het mijn carrière gelanceerd. Duizend keer dank voor uw steun!”, aldus de dj. 

Na een tournee door Noord-Amerika om zijn nieuwe album “All Stand Together” te promoten, treedt Lost Frequencies woensdag aan op het evenement Tomorrowland Winter in Alpe d’Huez.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer