Belgische motorrijder (21) om het leven gekomen in Zeelandse Sluis

© provicom

Bij een ongeval in de Nederlandse grensgemeente Sluis, in de provincie Zeeland, is maandagavond een Belgische motorrijder om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Bron: De Telegraaf, Belga

De motorrijder, een 21-jarige man uit Maldegem, reed rond 20.15 uur door onbekende oorzaak tegen een boom. “Ondanks alle medische hulp, kwam de 21-jarige bestuurder uit België om het leven”, laat de politie weten.

Het ongeval gebeurde op de Hogeweg, nabij de stad Aardenburg die deel uitmaakt van Sluis en goed 4 km van het Belgische dorp Lapscheure (Damme).

De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De nabestaanden van het slachtoffer zijn geïnformeerd, zo laat de politie op X weten.

Burgemeester van Maldegem Koenraad de Ceuninck (CD&V) betreurt het nieuws. “Ik kende de jongeman niet persoonlijk, maar mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van het slachtoffer. Het is een tragisch jammerlijk ongeval.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen