De Vetstraat in Balen.© Gemeente Balen

Veststraat in Balen tijdelijk eenrichting door voorbereidende werken heraanleg

Balen -

Op maandag 25 maart starten de voorbereidende werken in de Veststraat voor de heraanleg van de rijbaan. Daardoor geldt er tijdens de maand april eenrichtingsverkeer.

Bij de heraanleg van de Veststraat worden zowel de rijbaan, het fietspad en het voetpad vernieuwd. Ook de aansluiting met de Rozenstraat wordt heraangelegd. Daarnaast komt er ook nog een gescheiden riolering. Als de weersomstandigheden het toelaten, duren de werken tot aan het bouwverlof. In de maand april wordt tot begin mei eenrichtingsverkeer ingevoerd (tot vermoedelijk begin mei). De rioleringswerken starten in het najaar vanaf Holven.

Tijdens de nutswerken in april wordt de Veststraat, vermoedelijk tot begin mei, een eenrichtingsstraat om zo de veiligheid van de zwakke weggebruikers als voetgangers en fietsers te blijven garanderen.

Op werkdagen kan je enkel van de Gasthuisstraat richting de Steegstraat rijden. In het weekend mag het verkeer wel in beide richtingen door de Veststraat rijden. Fietsers kunnen altijd van beide richtingen gebruik blijven maken. Meer info vind je op www.balen.be/veststraat(SG)

Aangeboden door onze partners