Karen Damen.© Jan Van der Perre

Karen Damen na geruchten over K3-reünie: “Mijn woorden zijn verdraaid”

Vorige week gonsde het plots van de geruchten over een reünie van de originele K3. Nu geeft Karen Damen (49) meer toelichting.

In het weekblad Dag Allemaal geeft Karen Damen deze week meer toelichting bij de geruchten over een reünie van de allereerste K3, dus met Kathleen Aerts en Kristel Verbeke. Vorige week leek Damen daarop te hinten, in een interview op Radio 2. Nu tempert Karen toch.

Karen zegt dat haar woorden toen verdraaid zijn. “Zoals ik ooit eens vertelde, zijn we van plan ooit eens een reünie te doen. Maar op de radio antwoordde ik op de vraag of we dan nieuwe nummers zouden brengen.”

Op die vraag antwoordde Karen: “Ik vind dat we dan enkel onze oude hits moeten zingen.” Ze zegt dat die uitspraak overal werd geïnterpreteerd als: “We gaan geen nieuwe nummers brengen, enkel de oude.” Daardoor leek het alsof voor de rest de hele show al was vastgelegd.

Nu verduidelijkt Karen Damen over de reünie: “Dat is nu nog niet aan de orde. Maar oké, het streelt mijn ego wel, al die aandacht daarvoor.”

Kathleen, Kristel en Karen

(pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer