© Sporta Beachclub Maaseik

© Sporta Beachclub Maaseik

thumbnail: null
thumbnail: null

Sporta Beachclub Maaseik zet lokale ondernemers in de picture voor het goede doel

Sporta Beachclub Maaseik organiseerde een teamdag om de lokale bedrijven te bedanken. Zij sponsorden aan de auto voor het goede doel.

Sporta Beachclub Maaseik

Via de firma Special Ad krijgt de Sporta Beachclub 4 jaar een Fiat Doblo in bruikleen. Deze is bedrukt met reclame van lokale ondernemers.

De Sporta Beachclub zet de wagen onder andere in voor het vervoer van jongeren tijdens sportkampen, het transport van rolstoelen in functie van de werking van To Walk Again en de logistieke ondersteuning van het Mon Ventoux-project, een beweegcampagne om Vlaanderen te sensibiliseren tot een gezonde en sportieve levensstijl.

Naast de bestelwagen wordt er dankzij de steun en solidariteit van de participerende ondernemers een bedrag van 2.500 euro geschonken aan het goede doel:1.250 euro aan Bones 4 Kids en 1.250 euro aan To Walk Again.

Als dank nodigden we deze lokale bedrijven uit voor een teamdag op de Beachclub in Maaseik. Op 7 mei verwelkomden we hen met een aperitiefje en een hapje waarna ze konden genieten van activiteiten op en rond het water.Een bedankje dat zeker in de smaak viel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer