“Westerlo heeft zich laten ompraten door Genk”: ook voetbalpodcast ‘vier-nul’ keek met grote ogen naar salonremise

Zes minuten die blijven nazinderen. De veelbesproken salonremise tussen Westerlo en Racing Genk kost trainer Rik De Mil nu ook zijn job. In voetbalpodcast ‘vier-nul’ vellen ze een oordeel over wat zich afspeelde in ‘t Kuipje: was het nu ‘gewoon voetbal’ of ‘een schande’? “Je stapt een voetbalveld op om te winnen”, zegt Frank Boeckx. Marc Degryse: “Ze hebben er geen punten mee gescoord.”

22 reacties

  • Marc Claeys

    2 maanden geleden
    Het enige wat moet gebeuren is het reglement van de Belgische voetbalbond volgen Wat is competitievervalsing ? Elke poging of actie om een wedstrijd, competitie of ander kampioenschap te beïnvloeden of te vervalsen. Net als elke vorm van medewerking hieraan Is dit gebeurd, en zo ja, dan moet de er aan gekoppelde steaf worden uitgevoerd.
  • Richard Marchal

    2 maanden geleden
    Ploegen hebben het recht om te rekenen, beide ploegen hebben hun doel bereikt. Dat critici hun mond houden en zeker Gent. De KBVB moet nu ook geen regels veranderen.
  • Wendy Vandereyken

    2 maanden geleden
    Herinner je je België-Engeland nog, de laatste groepsmatch op het WK2018? Iedereen had het erover dat we beter die match niet zouden winnen, omdat een 2de plaats ons in de knock-out fase makkelijkere tegenstanders gaf dan de 1ste plaats. Toen Januzaj de winnende goal scoorde was iedereen teleurgesteld en boos. En nu zitten we op Westerlo kritiek te geven voor die 5 minuten dat ze niet gespeeld hebben. Wat is het verschil? Stop die heisa nu eens aub!
  • Stroobants Alexander

    2 maanden geleden
    Mensen betalen voor 90 plus min voetbal, dan moet men dit niet pikken. Westerlo heeft zijn werk gedaan nu Genk nog.
  • Andre Ooms

    2 maanden geleden
    Hebben die van die podcast ooit naar wedstrijden gekeken de laatste 50 jaar. Wat daar in Westerlo gebeurde is al jaaaaaarzn zo, misschien niet zoooo duidelijk, maar wel duidelijk genoeg om het te zien. Sportief ? Zijn playoffs sportief en is deling vd punten sportief ? Nee, dus ....