‘Liefdestips Aan Mezelf’ krijgt geen tweede seizoen

Slecht nieuws voor de fans van jongerenreeks Liefdestips Aan Mezelf. Er komt namelijk geen tweede seizoen van de serie waarin onder andere Gloria Monserez en Jean Janssens een grote rol speelden. Het nieuws werd bekendgemaakt door regisseur Charlie Dewulf via TikTok.

“Als ge weet dat er geen tweede seizoen van Liefdestips komt, viel er te lezen op een TikTok-filmpje van regisseur Charlie Dewulf. Daarmee lijkt al meteen duidelijk dat we het zullen moeten doen met enkel het eerste seizoen van de reeks dat begin 2023 uitkwam.

Liefdestips Aan Mezelf

De serie vertelt het verhaal van Olivia (Gloria Monserez) die na het vertrek van haar moeder tegen haar zin bij haar vader moet gaan wonen. Die vader is een bekend televisiegezicht en zorgt ervoor dat iedereen een bepaald oordeel klaar heeft over haar.

De enige mensen die haar gedachten wat kunnen verzetten zijn haar love interest Max (Milton Riche) en haar beste vriend Billie (Jean Janssens). Omdat ze bij Max nogal gemixte gevoelens krijgt, begint Olivia een online onderzoek waarbij ze liefdestips verzamelt en uitprobeert. Wanneer ze Silas (Nathan Naenen), de assistent van haar vader, beter leert kennen, beseft ze dat zo’n onderzoek misschien niet alles omvat.

Geen tweede seizoen

Het eerste seizoen was te zien op GoPlay en werd een succes. De vraag was dan ook lang of er een tweede seizoen zou komen. Ondertussen zijn we ongeveer een jaar verder en kwam er nog geen nieuws over nieuwe afleveringen. De hoop van een heel aantal kijkers werd gisteren dan ook officieel weggenomen.

Regisseur Charlie Dewulf deelde een video op Instagram waarop die zelf te zien was met de tekst “Als ge weet dat er geen tweede seizoen van Liefdestips komt”. Onder de video regent het alvast teleurgestelde reacties.

@charlie.dewulf_ Sad noodle 💔 #liefdestipsaanmezelf #liefde ♬ BAILEYS SOUND – Me!
Meer
Lees meer...