VRT stelt docureeks rond proces-Bart De Pauw voor onbepaalde tijd uit

De VRT heeft besloten om de uitzending van de docureeks ‘Het proces dat niemand wou’ voor onbepaalde tijd uit te stellen. Dat meldt de openbare omroep via een persbericht. VRT laat verstaan niet verder te communiceren om de gesprekken tussen de partijen in de zaak niet te bezwaren. Zelf is de omroep niet betrokken bij de gesprekken.

debn

De reeks Het proces dat niemand wou zou woensdag starten op VRT CANVAS. In de plaats komt de driedelige documentaire serie Putin and the West waarin te zien is hoe het Westen al veel langer worstelt met het leiderschap van de Russische president Vladimir Poetin.

LEES OOK. Betrokken vrouwen bij proces-De Pauw doen hun verhaal: “Ik kreeg dreigbrieven, maar ook bedankjes”

In Het proces dat niemand wou komen enkele slachtoffers aan het woord, die in het verleden te maken kregen met stalking van tv- en programmamaker Bart De Pauw. Onder meer actrices Maaike Cafmeyer, Ella-June Henrard, Liesa Naert en Lize Feryn zijn te zien, maar ook enkele voormalige medewerkers van onder andere zijn productiehuis Koeken Troef, de film Loft en het populaire Twee tot de zesde macht. Bart De Pauw zelf weigerde mee te werken aan de reeks.

Wie de driedelige reeks toch wil bekijken, kan daarvoor terecht op het online streamingplatform Streamz.

LEES OOK. RECENSIE. ‘Het proces dat niemand wou’, maar de Bart De Pauw-docu die iedereen móét gezien hebben

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER