Steenokkerzeel - Zwaar ongeval met speedelec - DBG.© Het Nieuwsblad

Hallucinante beelden: man op speedpedelec wordt weggekatapulteerd na aanrijding

Steenokkerzeel -

In Steenokkerzeel zijn hallucinante beelden opgedoken van een verkeersongeval waarbij een fietser zwaar werd aangereden. Het slachtoffer kwam er als bij wonder zonder ernstige verwondingen vanaf.

De man reed vrijdagochtend omstreeks 8 uur met een speedpedelec op de Tervuursesteenweg richting de Haachtsesteenweg. Bij het kruisen van de Keistraat werd hij tegen vrij hoge snelheid opgeschept en weggekatapulteerd door een afslaande auto die uit de tegenovergestelde richting kwam.

De bestuurder had de fietser, mede door een aanschuivende rij wagens voor het verkeerslicht, duidelijk totaal niet zien aankomen. Op de beelden is te zien dat heel wat bestuurders zich na het ongeval meteen op de kant zetten om de eerste hulp toe te dienen.

“De fietser is er vanaf gekomen met lichte verwondingen, maar werd na verzorging ter plaatse wel afgevoerd naar het ziekenhuis”, zegt woordvoerder Jens Van den Troost van de politiezone KASTZE (Kampenhout, Steenokkerzeel, Zemst). “Hij klaagde over pijn aan de schouder en de heup.”(dbg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer