Netflix lost bloopers van ‘One Day’

Netflix heeft een video gedeeld met de bloopers van de romantische reeks One Day, die ongeveer een maand geleden op de streamingdienst verscheen. De reeks, die een nieuwe verfilming is van het gelijknamige boek van David Nicholls, vertelt het verhaal van Dexter en Emma over een periode van 20 jaar, waarbij we telkens op dezelfde dag inpikken, maar dan een jaar later.

Wie de Netflixreeks One Day gezien heeft, houdt er waarschijnlijk geen al te beste herinneringen aan over. Het einde zorgde zo bij veel kijkers voor een enorm tranendal, maar nu probeert Netflix de pijn wat te verzachten. De streamingdienst doet dat met een video met bloopers van de reeks.

One Day

Netflix pakte vorige maand uit met een nieuwe verfilming van het boek One Day van David Nicholls. Dit boek werd in 2011 al eens verfilmd met Anne Hathaway en Jim Sturgess in de hoofdrollen. Toen ging het om een film van 1 uur en 47 minuten lang. Maar nu heeft Netflix het boek herwerkt tot een serie van 14 afleveringen van 19 tot 38 minuten. Deze keer waren de hoofdrollen weggelegd voor Ambika Mod en Leo Woodall.

Het ging dan wel om een nieuwe interpretatie van het verhaal, het einde bleef nog steeds even hartverscheurend. Om die pijn te verzachten, heeft Netflix nu de bloopers van de reeks gelost. Want op de set werd er wel heel wat afgelachen. Het ging daarbij om ongewenste bijrollen van insecten en een zeemeeuw, maar ook acteurs die vallen over hun woorden én voeten. Of dit ons van het trauma na de reeks af zal helpen, is nog maar de vraag, maar het gaat zeker om een vermakelijke 2,5 minuten.

Bekijk hier de bloopers van One Day:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...