Melissa Depraetere (Vooruit).
Volledig scherm
PREMIUM
Melissa Depraetere (Vooruit). © DE MEULENEIR/HLN fotomontage

▶ EXCLUSIEVE PODCAST. Melissa Depraetere: “Ja, Conner heeft me teleurgesteld. Hij kelderde wat wij samen hebben opgebouwd”

Als kind wilde ze poetsvrouw worden. Maar nu is Melissa Depraetere (31) interim-voorzitter van Vooruit en moet ze het puin van anderen ruimen. In de HLN-podcastreeks ‘De mens achter de politiek’ laat ze wat dieper in haar hart kijken. En ook de vriendschapsband met Conner Rousseau kon daarin niet onbesproken blijven: “Ik ben teleurgesteld in Conner. Door een grote fout heeft hij gekelderd wat wij samen in vier jaar hadden opgebouwd.”

49 reacties

  • liliane bervoet

    3 weken geleden
    Melissa het was veel te vroeg voor u . U zat goed in het parlement , daar kon je nog veel leren , wat bij Conner aangeboren was .
  • guido Bervoets

    1 maand geleden
    Vlaams Belang heeft vier decennialang gedaan wat Conner Rousseau op één dronken avond deed. Conner Rousseau wordt ermee door het slijk getrokken, heeft zijn veelbelovende politieke carrière moeten opgeven en zijn partij heeft er kiezers door verloren. Vlaams Belang daarentegen is er de grootste partij van Vlaanderen door geworden. Het verschil zijn natuurlijk de foertstemmen. Het zou natuurlijk belachelijk zijn foertstemmen te geven aan socialisten, toch.
  • Stefaan Baert

    1 maand geleden
    Niets van aantrekken. Alle andere vivaldi partijen kalpen met dezelfde problemen.
  • Jan Verplancken

    1 maand geleden
    Heel de partij stelt teleur dus op zich is dit zo erg nog niet.
  • Marlene De Smedt

    1 maand geleden
    Conner Rousseau zou zich het best op de verkiezingslijst van Oost-Vlaanderen aanbieden. Dat zou de partij een pak stemmen opleveren. Op vragen over zijn gedrag zou ik niet meer ingaan. Alles is daarover bekend en er zijn meermaals verontschuldigingen aangeboden. De concurrentie zal daar steeds op terugkomen maar ik zou daar niet meer op ingaan. Net als in FC de kampioenen de steeds terugkerende slogans op de duur gaan vervelen zal het hiermee uiteindelijk net hetzelfde zijn