© epa-efe, rr

Zus van Kris Jenner onverwacht overleden: “Mijn hart bloedt”

De zus van Kris Jenner is onverwacht overleden. Dat heeft de matriarch van de Kardashian-familie zelf bekendgemaakt via sociale media. Karen Houghton (65) was de jongste zus van Jenner.

jvh
Bron: The Mirror

“Het is met het zwaarst mogelijke hart en diepe droefenis dat ik moet bevestigen dat mijn mooie jonge zus gisteren onverwacht overleden is”, aldus Jenner. “Mijn hart bloedt voor mijn moeder en mijn nichtje, en ik bid dat God ons door deze moeilijke tijd leidt.”

“Karen was lief, vriendelijk, gevoelig, en zo grappig”, klinkt het verder. “Ze was altijd dankbaar voor het leven, en koesterde haar familie en vrienden, en vooral haar mooie dochter. Ik koester de herinnering aan elke moment dat we samen deelden. Haar overlijden is een herinnering aan het feit dat het leven kort en kostbaar is, en dat morgen nooit een belofte is. We moeten onze geliefden zeggen hoe graag we hen zien. Ik hou van je, mijn mooie zus.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER