Collega’s starten crowdfunding voor familie van Jonathan (36) die omkwam tijdens huiszoeking

De 36-jarige Jonathan, een agent en papa van twee, kwam maandag tijdens een politie-interventie om het leven. Om de familie een hart onder de riem te steken, hebben collega’s een crowdfunding opgestart. Intussen staat de teller al boven de 10.000 euro.

emke

Jonathan werd tijdens een huiszoeking in Lodelinsart, een deelgemeente van Charleroi, doodgeschoten. De verdachte, Ricardo Gomez, opende het vuur op de agenten terwijl de Speciale Eenheden zijn huis doorzochten. Hij schoot zijn hele magazijn leeg.

LEES OOK. Jonathan (36), papa van twee, had geen schijn van kans toen voordeur openging: “De schutter schoot zijn hele magazijn leeg”

De verslagenheid na het drama is groot. “Met een zwaar gemoed delen we het droevige nieuws dat onze geliefde ‘Jav’ is overleden. Als collega politieagent en vriend heeft hij zijn leven gegeven tijdens een interventie.” Om de nabestaanden te steunen, hebben collega’s een crowdfunding opgestart. “We willen ‘Jav’ een respectvol afscheid nemen en de nabestaanden, zijn geliefde vrouw en twee jonge kinderen, een hart onder de riem steken.”

De link naar de crowdfunding vind je hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER