Tweede ‘Blinker’-baby onderweg: Joren Seldeslachts wordt opnieuw vader

Joren Seldelachts (37) – bekend van Blinker, Spitsbroers en Assisen – en zijn vriendin Isy Hoelen verwachten een tweede kindje. In 2020 verwelkomde het gezin nog dochtertje Ava Clara Leander. Nu wordt er zelfs al gehint naar het geslacht van de nieuwe telg.

“Who run the world? #babyontheway #hoera” staat te lezen bij de post van de beginnende bolle buik van Isy Hoelen. Seldeslachts en zijn eerste dochtertje liggen er samen op, lachend in de camera. Zo kondigt het gezin de komst van een nieuwe telg aan. Het bijschrift dat verwijst naar Run the world (girls) van Beyoncé doet alvast denken dat het aankomende kindje van het vrouwelijke geslacht zou kunnen zijn. 

Onder de post stromen de felicitaties binnen. Kersvers mama Eline De Munck reageert: “Congraaattssss! Wat leeuukkk”. Mijn Slechtste Beste Vriendin-actrice Kim Hertogs is ook enthousiast: “WHOOOOPPPPP”, schrijft ze, gevolgd door drie hartjes. En soms moeten felicitaties niet in al te veel woorden. Zo reageren andere bekende koppen als Leen Dendievel, Geert Van Rampelberg, Lize Feryn en Véronique Leysen gewoon veel hartjes en enthousiaste emoji’s.

“Who run the world? #babyontheway #hoera” stond er bij hun Instagrampost te lezen© Instagram @Isyhoeylen

(AVH)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer