Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Streamz en Play4 lossen eerste beelden van seizoen 2 van ‘Nonkels’

Goed nieuws voor de fans van de Play4-serie ‘Nonkels’. Streamz en Play4 trakteren op een voorproefje van het tweede seizoen met de trailer. Het tweede seizoen zal vanaf 1 april volledig te bingen zijn op Streamz en vanaf 18 april wekelijks op Play4.

vea

Het is alweer 2 jaar geleden dat Jelle De Beule, Rik Verheye, Wim Willaert en hun wederhelften Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo & Blaise Afonso Vlaanderen een heerlijke spiegel voorhielden als familie Persyn in ‘Nonkels’. In het tweede seizoen staat er opnieuw heel wat te gebeuren.

Het rommelt in de huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Dit zorgt voor serieuze barsten in de relaties van de Nonkels. Of om het met de woorden van nonkel Willy te zeggen: Huwelijk? ​ Gruwelijk!

elle De Beule, Rik Verheye, Wim Willaert en hun wederhelften Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo & Blaise Afonso treden ook dit seizoen op als vaste waarden in de serie. Ook Silke Thorrez en Manu Van Acker zijn weer van de partij, samen met nieuwkomer Assa Sylla. En ook Wim Opbrouck krijgt een grotere rol toebedeeld als baas van Tuincentrum De Tuin Van Eden.

© Streamz, Play4

© Streamz, Play4

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER