© Heylen Vastgoed (links) en Jeroen Hanselaer (rechts)

Te koop: binnenkijken in het zonovergoten appartement van Britt Van Marsenille

Een charmante stek vinden is niet vanzelfsprekend. Al helemaal niet in hartje Antwerpen. Nog op zoek naar een appartement? Britt Van Marsenille verkoopt het hare en laat ons even binnenkijken.

Britt Van Marsenille deelde een opvallende Instagrampost met haar volgers. De actrice doet namelijk haar appartement tegenover het Stadspark van Antwerpen van de hand.

© Heylen Vastgoed

“De plek waar ik zo gigantisch graag gewoond heb staat te koop. Je woont er in een zee van licht. Je ziet de seizoenen exploderen met uitzicht op het Stadspark, in Antwerpen. Het is er stil en rustig, maar wanneer je de lift van de bovenste verdieping naar beneden neemt, sta je al met 1 been in het bruisende stadsleven”, vertelt ze in haar Instagrampost.

© Heylen Vastgoed

Geïnteresseerden hebben uiteraard nood aan wat extra informatie. Het appartement telt twee slaapkamers en meet 134 vierkante meter. Het optrekje werd volledig gerenoveerd, heeft een houtkachel én twee terrassen die je vanop de zevende verdieping een prachtig uitzicht bieden over ’t Stad. Dankzij de witte muren en grote vensters is er aan licht geen gebrek. De houten accenten (en Britts vintage meubels) houden het geheel gezellig.

© Heylen Vastgoed

Vraagprijs voor het stulpje is 499.000 euro, alle info vind je hier.

© Heylen Vastgoed

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer