Drieu Godefridi.
Volledig scherm
PREMIUM
Drieu Godefridi. © Photo News

Waarom nieuw N-VA-gezicht Drieu Godefridi te radicaal is voor Franstalig België

Al zeven jaar is de kersverse lijsttrekker van de N-VA in Waals-Brabant nergens meer welkom in Franstalig België. Té radicaal, dixit Christophe Deborsu. Hoe Drieu Godefridi aan die stempel komt? Om één voorbeeld te geven: alvast over migratie is de man zeer uitgesproken. “Het feit dat de islam zo aanwezig is in ons land, is geheel onze eigen fout. Het zijn onze politici die de afgelopen jaren ongebreidelde migratie hebben toegelaten”, liet hij al optekenen. Te radicaal? Oordeelt u vooral zelf.

22 reacties

  • Luc Ver Eecke

    1 maand geleden
    Alles is te radicaal tegenwoordig volgens de politiek en de media . Maar ge zult straks zien dat de mensen ook daar niet meer in de val lopen daarvan .
  • Marc Van den Daele

    1 maand geleden
    Mensen die deze man wegzetten als een klimaatontkenner wil ik toch even wijzen op de tweestrijd binnen de academische wereld. Klimatologen enerzijds die beschikken over +-200 jaar data, met een enorm klankbord, geologen met ettelijke miljoenen jaar aan data die doodgezwegen worden. Graag een put van 3M diep en je komt zeeschelpen tegen. M.a.w. waar wij nu leven was het 300000j geleden zee. Volgens geologen gaat de aarde naar zijn volgende pool verschuiving.
  • Josephine Frans

    1 maand geleden
    Wallonië is meer socialisten gesteld en CDH mensen volgen de media ook in Vlaanderen!
  • Eddy Jans

    1 maand geleden
    De waalse burger weet niet eens waar NVA voor staat want totaal doodgezwegen in de media. Ben benieuwd wat ze klaar krijgen in wallonie zal dus vooral via sociale media moeten gebeuren hoe zullen gebruikers hier op reageren? Waarom heeft wallonie zo schrik van rechts(zelfs magnette)?
  • Kristine Delacourt

    1 maand geleden
    Veel Walen zijn de PS politiek meer dan beu. Nu zijn er eindelijk degelijke partijen aan de rechterkant. Vivaldi mag zich nooit herhalen!