Een dag achter de schermen bij 'De ideale wereld'.
Volledig scherm
PREMIUM
Een dag achter de schermen bij 'De ideale wereld'. © ID/ Felix Rabou

Achter de schermen bij ‘De ideale wereld’, waar Ella Leyers nét 150ste aflevering achter de rug heeft: “Het kan niet altijd even goed gaan”

tvEen dagje ‘De ideale wereld’, dat staat volgens de redactie van het VRT Canvas-programma gelijk aan georganiseerde chaos. Iets wat we aan den lijve konden ondervinden toen we een dagje mochten meelopen. Van de eerste brainstorm, tot opnames in pakjes van de Rode Duivels en de broodnodige powernap van presentatrice Ella Leyers (35): we maakten het allemaal vanop de eerste rij mee. “Spijt? Dat hebben we enkel als het niet grappig genoeg was.”

  1. ▶ Geert Meyfroidt over ‘Special Forces’: “Ik had veel meer zenuwen voor ‘De Slimste Mens’”
    HLN Mediawatchers

    ▶ Geert Meyfroidt over ‘Special Forces’: “Ik had veel meer zenuwen voor ‘De Slimste Mens’”

    Op uitmuntendheid staat geen leeftijd. De inmiddels 52-jarige Geert Meyfroidt, die in 2021 nog ‘De Slimste Mens ter Wereld’ werd, heeft na de eerste aflevering van de ‘VTM’-reeks ‘Special Forces’ zijn naamkaartje afgegeven aan de ‘chefs’. De levensgezel van VRT-nieuwsanker Fatma Taspinar en mentale rots in de branding zal niet rap fysiek kraken. Dat vertelt hij in de nieuwe aflevering van de HLN Mediawatchers die je hierboven kan beluisteren.
  2. “Als ik dat verhaal vertel, word ik opnieuw wat kortademig”: Lynn Van den Broeck blikt terug op haar deelname aan ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Als ik dat verhaal vertel, word ik opnieuw wat kortademig”: Lynn Van den Broeck blikt terug op haar deelname aan ‘Special forces’

    “Ik vind het leuk dat ik de kans krijg om mezelf eens op een andere manier te laten zien.” Lynn Van den Broeck (31) lijkt wel overal. Na ‘Thuis’ was de actrice ook al te zien in ‘Celebrity MasterChef’. En nu mag de vriendin van Mathias Vergels in ‘Special forces’ bewijzen hoe sterk ze is. In ‘Story’ vertelt Lynn nu over haar deelname aan het programma, de band met haar papa en haar uitspraken over haar loon. “Zelfs op sociale media heb ik geen berichten of negatieve reacties gekregen.”