BMW gaat over de kop na botsing met bestelwagen: twee bestuurders naar ziekenhuis

© Bert Provoost

Nijlen -

Op de Broechemsesteenweg in Nijlen zijn twee wagens frontaal op mekaar gebotst ter hoogte van brasserie Het Notariaat. Eén van de twee voertuigen kwam daarbij op het dak terecht.

Bij het ongeval op de Broechemsesteenweg waren twee voertuigen betrokken. In de donkere BMW zat een dame van 55 jaar, zij kwam uit de richting van Ranst naar Nijlen-centrum gereden. “Om een onbekende reed ze in de flauwe bocht ter hoogte van de Gebroeders Van Raemdonckstraat nabij Het Notariaat rechtdoor. Zo reed ze in op de linkerhoek van een auto uit de andere richting”, zegt woordvoerster Sofie Soons van politiezone Berlaar-Nijlen.

De BMW ging daarbij over de kop en kwam op het dak terecht. De auto kwam tot stilstand op het fietspad, met de snuit in de Gebroeders Van Raemdonckstraat. De bestuurster werd gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar is volgens de politie niet in levensgevaar. De andere betrokken wagen was een kleine bestelwagen van het merk Opel. Daarin zat een 43-jarige man. Hij werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval wordt nu verder onderzocht. De politie geeft al wel mee dat er geen roesmiddelen aangetroffen zijn bij de bestuurders. “Er was geen alcohol of drugs mee gemoeid”, klinkt het.

Het ongeval gebeurde iets voor 15 uur. Het verkeer kon enkel over één rijstrook passeren. Na een uurtje was de rijbaan weer vrij. (bepr)

De materiële schade was groot.© Joris Herregods

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen