Keurig in smoking uitgedoste peuter steelt de show tijdens bezoek van koningin Camilla

Als de Britse koningin op bezoek komt, zijn normaal gezien alle ogen op haar gericht. Donderdag, toen Camilla langsging bij een Noord-Ierse bakkerij, ging echter iemand anders met alle aandacht lopen.

mtm

“Dress to impress.” Fitz Corrie-Salmon mag dan volgende maand nog maar twee jaar worden, het Noord-Ierse jongetje weet nu al hoe hij de show moet stelen. Toen de Britse koningin Camilla donderdag in Belfast een bezoek bracht aan Knotts Bakery, de bakkerij van zijn ouders, daagde Fitz keurig uitgedost in smoking op.

Fitz straalde toen de koningin de zaak binnenkwam en grapte dat iemand alle aandacht van haar had weggetrokken. “Een natuurlijk talent voor de camera’s”, aldus Camilla.

“Ik denk dat Fitz erg ingenomen was met de koningin”, zo verklaarden zijn ouders William Corrie en Zoe Salmon na afloop aan Sky News. “Ze zorgde ervoor dat hij zich zo ontspannen voelde dat hij gewoon doorliep en… gewoon van het leven hield. Hij voelde zich op zijn gemak omdat ze zo warm en gastvrij was. We zullen deze dag voor altijd herinneren.”

Een dag om niet te vergeten.© via REUTERS

Camilla ging tijdens haar bezoek ook naar de slager.© via REUTERS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER