© BELGA

Romelu Lukaku is terug bij de Rode Duivels, maar oefeninterland tegen Ierland komt nog steeds te vroeg

Een kleine verrassing op training bij de Rode Duivels vrijdagochtend: Romelu Lukaku. De 30-jarige spits hield het na de opwarming wel bij rondjes lopen.

LIVE. De Rode Duivels oefenen tegen Ierland en Engeland: volg hier alles op de voet!

Lukaku meldde zich maandag aan bij de Rode Duivels, maar verliet het kamp weer om zich te laten behandelen aan zijn lichte blessure. Hij sukkelt al een tijdje met de heup en er kwam ook irritatie aan de lies bij.

Vrijdagochtend was Lukaku er weer bij op training. Hij deed de korte opwarming mee, maar toen de andere spelers korte sprintjes begonnen te doen, ging Lukaku in z’n eentje rondjes lopen rond het veld.

Zoals eerder bekend zal Lukaku de oefeninterland van zaterdag tegen Ierland missen. Big Rom reist vrijdagmiddag wel mee naar Dublin, maar hij zal nog niet in actie komen tegen de Ieren. De verwachting is dat Loïs Openda hem vervangt in de spits. Men hoopt dat Lukaku wel nog fit raakt voor de match van dinsdag tegen Engeland.

23 fitte Duivels

De enige afwezige op training was Koen Casteels. De 31-jarige doelman van Wolfsburg sukkelt met de schouder en trainde nog geen enkele keer met de groep deze week. Daarom staat Matz Sels zeker tegen Ierland al in doel. De andere 23 Duivels zijn wel helemaal fit. (jswk)

MEER OVER DE RODE DUIVELS