KIJK. "Het is for the lolz": grootste podcaster ter wereld verdedigt Dries Van Langenhove (zonder te weten waar het over gaat)

De omstreden podcastmaker Joe Rogan heeft het opgenomen voor Dries Van Langenhove - die enkele weken geleden is veroordeeld vanwege racistische, antisemitische en seksistische memes. Rogan vindt de memes van het extreemrechtse Schild en Vrienden “gewoon grappig” zijn, maar dat claimt hij zonder nog maar één meme te hebben gezien.

5 reacties

  • Yvan Lissens

    1 maand geleden
    Rogan staat niet bekend voor evenwichtige berichtgeving, maar eerder als een soort roddelblad onder de podcasters. Waarheid of juistheid van berichtgeving interesseert hem niet, zolang zijn hoor- en kijkcijfers maar hoog blijven.
  • Bart Vyvey

    1 maand geleden
    Het is niet de eerste keer dat Rogan blijk geeft van allesbehalve een groot licht te zijn...
  • Jurgen Meurs

    1 maand geleden
    In de VS schuilen ze graag achter hun 'freedom of speech' maar zoals zij dat invullen vind ik een brug te ver. Iedere volwassen man is verantwoordelijk voor de woorden die hij/zij spreekt en daar kunnen consequenties aan vasthangen.
  • Dirk Lemaitre

    1 maand geleden
    Voor de wereldkampioenschappen oppervlakkigheid moet je inderdaad in de US zijn.
  • peter destoop

    1 maand geleden
    Kijken mensen hier werkelijk naar? Moest je aan de podcaster vragen om België aan te duiden op de kaart, 99% kans dat hij het niet eens weet.