Domenico Tedesco
Volledig scherm
Domenico Tedesco © Photo News / VTM

“Ik was blij toen de ref affloot”: bondscoach Tedesco over teleurstellende prestatie Rode Duivels

“Ik was blij toen de scheidsrechter affloot” Ook Domenico Tedesco zag dat de Rode Duivels niet konden overtuigen in Ierland-België. Maar de bondscoach wilde ook niet te negatief worden. “We blijven al meer dan een jaar ongeslagen.”

29 reacties

  • linda van landeghem

    1 maand geleden
    Geen van de nieuwe RD kon zich op het vereiste niveau tonen. Thielemans was nog maar eens ondermaats. Het was een nuttig experiment naar de toekomst toe. Ik zou Vertonghen en Alderweireld toch maar meenemen om Debast, Faes, Theate en De Winter te begeleiden en sterker te maken op het veld. Kijk hoe Zeno Debast en Zeno Vandenbosch evolueren naar topspelers bij Anderlecht en Antwerp. We hebben ook nood aan Kevin de Bruyne en Romelu Lukaku. Dat is wel duidelijk.
  • Peter De Sadeleir

    1 maand geleden
    Hopelijk heeft die wedstrijd geleerd hoe het zeker niet moet en zal de opstelling niet meer zo gebeuren.
  • marc vandecauter

    1 maand geleden
    Mensen toch dit was een oefen match met een onuitgegeveven ploeg en is het normaal dat Tedesco experimenteert zolang hij er maar lessen uittrekt en niet blijft experimenteren en niet zegt "it is what it is".Tevens ben ik al blij dat ze de nul hebben gehouden kwestie van Courtois geen munitie te geven want zij maar zeker dat hij hoopt dat èèn van onze doelmannen in de fout gaat.
  • Ernest Vandewinkel

    1 maand geleden
    Iedereen was blij !
  • Michel Beys

    1 maand geleden
    Wat weten we van Tedesco behalve dat hij in zijn tweede jaar zowel in Shalke als Leipzich een onvoldoende kreeg?