AP / Pool via REUTERS
Volledig scherm
© AP / Pool via REUTERS

“Ik heb rook, brand, brand!”: drama voor Verstappen, die door remproblemen moet opgeven in Melbourne, Sainz en Ferrari profiteren

UpdateGeen hattrick voor Max Verstappen, die met een remprobleem ook zijn winstkansen (letterlijk) in rook op zag gaan in Melbourne. Verstappen moest al na vijf ronden opgeven door remproblemen, Ferrari profiteerde maximaal. Met een geweldige comeback van winnaar Carlos Sainz, twee weken na een blindedarmoperatie.

28 reacties

  • Marko Decandt

    1 maand geleden
    Ik denk dat Max RedBull veel meer nodig heeft dan andersom. De wagen is volledig op zijn maat gemaakt. Als volgend jaar iemand in zijn plaats zou komen, gaan ze de wagen echt niet meer afstellen zoals die vandaag staat afgesteld, maar op die van de nieuwe. En als Max naar een ander team gaat, gaan ze daar de wagen niet zo afstellen op zijn maat als nu denk ik. Zien wat hij dan kan.
  • richard lenssens

    1 maand geleden
    Na de uitleg op RC365 en F1 33 te hebben gelezen waar men gewag maakt van zoge-zegd een montage fout (na al honderden keren de remmen vervangen te hebben en gelooft)lijkt mij eerder te doen geloven dat men de zaak aan saboteren is.Montage fout kan geen toeval zijn.
  • Jan Jansen

    1 maand geleden
    Vandaag wederom bevestigd dat RedBull Max nodig heeft om WK te worden… Perez op de 5de plaats!
  • PHILIPPUS DE GEEST

    1 maand geleden
    Glenn , denk maar niet dat die twee wagens evenwaardig zijn .
  • olivier adams

    1 maand geleden
    Race zonder Max is zeker niet spannender , het schuift gewoon een plaatsje op . Ik zie het liever met Max die ronde na ronde perfect rijdt .