Boer Thomas ontvangt de geïnteresseerde dames op zijn housewarming.© VTM

Melkvee- en aardappelboer Thomas doet intrede in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben klaar voor de liefde”

Melkvee- en aardappelboer Thomas Leplae (30) doet zijn intrede in ‘Boer zkt vrouw’ en slaat meteen twee vliegen in een klap. Zijn eerste ontmoeting met de dames is ook zijn housewarming.

Thomas is een boomlange West-Vlaming van bijna twee meter, met diepblauwe ogen en een goed gevuld sociaal leven. En toch is hij nog single. Dus schakelt de 30-jarige melkvee- en aardappelboer Dina Tersago in. Die ziet zondagavond meteen een mooie kans: Thomas’ ouders zijn nog maar pas verhuisd, dus is de boerderij nu van hem alleen. Dat vraagt om een housewarming, vindt Tersago. “Zo kunnen de meisjes misschien al verder denken of ze zichzelf hier op termijn zien wonen.”

LEES OOK. Boer Martijn droomt van een gezin: “Laatste breuk heeft me relatie én een vriendschap gekost”

Dina Tersago helpt Thomas bij de hapjes.© VTM

“Ik ben klaar voor de liefde”, zegt een zenuwachtige Thomas. “Ik hoop dat vandaag mijn leven kan veranderen, met het juiste meisje.” Intussen zijn collega-boeren Sanne en Niels nog op 24 uurs-date met respectievelijk Jimmy en Sylvie. Al twijfelt Niels of Sylvie de juiste voor hem is, door haar speelse karakter. Ze slaagt er wel in om hem te verleiden tot een dans.

Boer zkt vrouwVTM, zondag 19.55 uur

Niels twijfelt aan Sylvie, maar zij verleidt hem wel tot een dans.© VTM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER