Professor Bart Neyns (rechts) legt uit wat de nabehandeling van prinses Kate precies betekent.
Volledig scherm
PREMIUM
Professor Bart Neyns (rechts) legt uit wat de nabehandeling van prinses Kate precies betekent. © AFP / RV

Prinses Kate krijgt preventieve chemokuur: is dat nu goed of slecht nieuws? Professor legt uit

Tijdens de video waarin ze bekendmaakte dat ze kanker heeft, vertelde de Britse prinses Kate (42) dat ze een preventieve chemokuur ondergaat. Wat wil dit eigenlijk zeggen? Betekent dit dat er nog steeds kankercellen in haar lichaam rondzwerven? Professor Bart Neyns (UZ Brussel) legt uit.

22 reacties

  • Marie Roelants

    2 maanden geleden
    heel veel beterschap en een goed herstel voor de princes van Wales. aan prins William en het hele gezin veel sterkte gewenst.
  • Josse Vos

    2 maanden geleden
    Zelfde meegemaakt - nu telkens bang afwachten wat het resultaten zijn van de controletesten (momenteel nog iedere 3 maanden), ik werk voltijds en ben alleenstaande
  • Wendy Wouters

    2 maanden geleden
    Het is zo triest hoe er met haar afwezigheid gelachen werd. Hoe haar leven zo onder de loep word genomen en mensen EISEN dat ze vertelde waarom. Ik was geschokt met het nieuws. Ze is nog zo jong. Ik hoop voor een snelle en goed volledig geratel.
  • Etienne De Vreese

    2 maanden geleden
    Wensen haar alle goeds en genezing toe. Vind het wel erg dat in Engeland steeds een druk reacties complot enz worden verspreid.Om dat te stoppen heeft ze het openbaar gemaakt.Terwijl ze in gezinsverband het nog niet zelf verwerkt hebben.Doet me denken aan Diana.Belgen reageren toch anders op hun Koningshuis. Hopelijk gunt men prinses Kate nu haar rust en privacy!
  • Martine Glas

    2 maanden geleden
    Een verschrikkelijke ziekte voor iedereen die ermee geconfronteerd wordt. Veel sterkte!